Vastgoed Haegeman Logo

Over HGMN

Wie schuilt er achter ‘HGMN’ en wat maakt ons uniek in vergelijking met een klassiek immokantoor? Maar vooral: ontdek de meerwaarde van een samenwerking en wat dat concreet voor u betekent.

Al meer dan acht jaar is zaakvoerder Kjell Haegeman een bekend vastgoedondernemer in en rond de regio Brakel en ver daarbuiten. Zijn carrière nam een kickstart als makelaar in een klassiek vastgoedkantoor, waar hij de kunst van het vak leerde om bestaand vastgoed optimaal te kunnen verkopen. Na drie jaar startte hij op zelfstandige basis ‘HGMN’ op, waarmee hij zijn huidige vastgoedkennis grondig uitbreidde door te focussen op nieuwbouwprojecten. Daarbij ontdekte hij dat zowel particulieren als bedrijven binnen de wereld van projectontwikkeling nood hebben aan meer begeleiding om het meeste uit hun projectgrond te halen. Vanuit dat inzicht ontstond ‘Mijn projectgrond’: een onderneming die uitgroeide tot het eerste expertisebureau in projectgronden en afbraakpanden in Vlaanderen.

Grondige ervaring op al die domeinen, daar profiteert u vandaag van mee. Of het nu gaat om de vlotte verkoop van nieuwbouw en bestaand vastgoed of het zoeken naar de beste bestemming voor uw projectgrond, het ondernemende karakter van Kjell bewijst dat hij perfect weet hoe je een uitdagend vastgoedproject moet aanpakken. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat een samenwerking met HGMN telkens op maat van uw wensen verloopt.

Wat betekent dat concreet voor u?

Samenwerken met HGMN

U geniet van een uiterst persoonlijke service omdat HGMN als zelfstandig vastgoedmakelaar volledig op maat werkt. Elke woonst of elk ontwikkelingsproject is anders en vergt een specifieke aanpak. Door op die manier te werk te gaan, geniet u ook vaker van een correcte makelaarsvergoeding.

Daarnaast beperken we ons bij het zoeken naar een geschikte koper niet tot één database van vastgoed- en particuliere contacten, wat een klassiek vastgoedkantoor wel doet. Onze unieke manier van werken houdt in dat we samenwerken met andere zelfstandige makelaars en in onze gezamenlijke databases van kandidaat-kopers op zoek gaan naar de juiste match voor uw vastgoed. Het grote voordeel voor u is dat uw woonst of projectgrond onder de aandacht van een breder (en doeltreffend uitgezocht) publiek van potentiële kopers terechtkomt.

Een vlotte samenwerking, zonder zorgen en een uitermate kwalitatieve service. Dat is samenwerken met HGMN.

Bent u op zoek naar een nieuwe thuis?

Neem dan zeker hier een kijkje. Vindt u toch niet wat u zoekt? Laat het ons weten, zodat we u direct op de hoogte kunnen stellen wanneer we nieuwe opportuniteiten spotten.

Laat u de verkoop van uw woonst graag regelen door HGMN?​

Dat kan! Neem vrijblijvend contact op zodat we u kunnen ontzorgen in het volledige verkoopproces.

Kjell Haegeman