Vastgoed Haegeman Logo

Zorgeloos verkopen

U wenst uw vastgoed te verkopen, maar u bevindt zich op onbekend terrein? Geen nood. Bij HGMN zijn zowel u als uw vastgoed in goede handen.

Bij de verkoop van een eigendom komt heel wat kijken.

Ingewikkelde administratie, verplichte attesten en documenten opvragen, verplichte vermeldingen in publiciteit, opstellen van waterdichte contracten, tientallen bezichtigingen tot in de late uren of in het weekend, stress, antwoorden op bouwtechnische, juridische of fiscale vragen van potentiële kopers, … en vooral: onderhandelen.

Vastgoed verkopen vergt vooral veel tijd, kennis en organisatie en brengt bijgevolg heel wat zorgen met zich mee.

Beroep doen op een erkend vastgoedmakelaar bespaart u niet alleen veel tijd, u kunt er daarnaast bij HGMN op vertrouwen dat alles vlot, correct en op maat van uw wensen verloopt.
 

Zorgeloos verkopen

De voordelen van een samenwerking met HGMN

Begeleiding

Hoogst persoonlijke begeleiding want we begrijpen dat de verkoop van uw eigendom een niet alledaags gegeven is. Daarom vinden we het zo belangrijk om u altijd correct te informeren over uw dossier.
Vastgoed Haegeman kennismakingsgesprek

Ontzorging

Administratieve ontzorging. Volledige ontzorging van A-Z. U kunt op onze actuele vastgoedkennis en jarenlange ervaring vertrouwen om van het verkooptraject een succes te maken. Het enige dat u hoeft te doen is uw toestemming tot samenwerking geven en daarna gaan wij voor u aan de slag. Van het aanvragen tot de juiste documenten, de effectieve verkoop, als zelfs het opnemen van de meterstanden. U kunt op beide oren slapen.

Vastgoed Haegeman plaatsbezoek

Zichtbaarheid

Hogere zichtbaarheid van uw woning bij de juiste doelgroep. Met doeltreffende (visuele en schriftelijke) communicatie maken we uw woning nog aantrekkelijker voor ons breed netwerk aan potentieel geïnteresseerde contacten.

Zichtbaarheid

Prijsinschatting

Een realistische prijsinschatting als erkend schatter-expert. Meer info vindt u hier terug.

Succesvolle verkoop

Sterk verhoogde kans op een vlotte, succesvolle verkoop door jarenlange ervaring om mensen samen te brengen tijdens bezichtigingen, onderhandelingen, bemiddelingen en vervolgens overeenkomsten succesvol af te sluiten.

Betrouwbaar

Uiterst professionele, betrouwbare manier van werken door onze BIV-erkenning, verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering en verplichte jaarlijkse bijscholing.

Vastgoed Haegeman

Bent u eerder zelf op zoek naar een nieuwe woonst?

Neem dan vrijblijvend contact op zodat we uw woondroom samen waar kunnen maken.
Kjell Haegeman