Vastgoed Haegeman Logo

Kangoeroewoning te Oudenaarde

Elisabeth De Saedeleerstraat 15, 9700 Oudenaarde
4
206

595.000

Meer info over dit pand

In het zopas opgeleverde project Saffrou huist deze gezellige nieuwbouwwoning (BEN) met 4 slaapkamers. De woning is gelegen in een autoluw gedeelte van deze recente nieuwbouwwijk waardoor alle rust en wooncomfort geboden wordt.

De woning is gebouwd volgens het principe van een kangoeroewoning, wat inhoudt dat er op het gelijkvloers een aparte woonunit aanwezig is met 1 slaapkamer, eigen badkamer, eigen leefruimte, eetkamer en keuken. Deze gelijkvloerse wooneenheid heeft eveneens een terras en een stadstuin met aansluitend een tuinberging.

Op verdiep 1 en 2 is dan een duplex te vinden voorzien van 3 slaapkamers, badkamer, keuken en leefruimte + eetkamer. Op het hoogste verdiep is eveneens een ruim (30 m²) en zonnig terras voorzien.

Eveneens kan deze woning een opportuniteit zijn als investeerder, doordat de woning in sé is ingericht als zijnde 2 aparte woonunits kan de woning effectief opgesplitst worden in 2 afzonderlijk te verhuren wooneenheden. In dit geval kan u de wooneenheid met 1 slaapkamer op het gelijkvloers verhuren aan één partij én de duplex met 3 slaapkamers apart verhuren aan een andere partij.

Door een E-peil van E15 bespaar je de komende jaren hier niet alleen op jouw energiefactuur maar eveneens op de onroerende voorheffing (eerste 5 jaar dient u deze belasting niet te betalen).

De woning is voorzien van een lucht/water warmtepomp (Daikin), vloerverwarming, aluminium schrijnwerk met dubbele beglazing, ventilatiesysteem type D met warmteterugwinning en ook zijn reeds 8 zonnepanelen inbegrepen.

De geafficheerde prijs is de prijs inclusief aankoopkosten (registratierechten, btw, aansluitingskosten voor nutsvoorzieningen) maar ook reeds inclusief schilderwerken én een bovengrondse, privatieve parkeerplaats. 6 % btw is voor deze woning niet mogelijk, er werd aldus rekening gehouden met het btw-tarief van 21 %.

Deze eigendom is iedere dag te bezoeken op afspraak, dit kan door contact op te nemen met vastgoedmakelaar Kjell Haegeman (BIV 513.715) op het nummer 0496 13 69 73 of via kjell@kjellhaegeman.be.

Aantal slaapkamers

4

Grondoppervlakte

125

Bewoonbare oppervlakte

206

Tuin

Aanwezig

Bouwjaar

2022

EPC

A-label – E15 – 30 kWh/m²

Stedenbouwkundige vergunning ontvangen

Ja

Verkavelingsvergunning

Ja

Voorkooprecht mogelijk

Neen

Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften

Neen
Risicozone voor overstromingen
Neen
Watertoets – Perceelscore
D

Watertoets – Gebouwscore

D

Meest recente stedenbouwkundige bestemming met benaming van het plannenregister

Woongebied

Andere panden te koop

595.000
Elisabeth De Saedeleerstraat 15, 9700 Oudenaarde
4
206

245.000
Dokter De Moorstraat 46, 9300 Aalst
2
123

499.000
Elisabeth De Saedeleerstraat 29, 9700 Oudenaarde
3
175