Vastgoed Haegeman Logo

Luxueus afgewerkte appartementen te Brakel

Tenbossestraat 15, 9660 Brakel
2
140

243.100

Meer info over dit pand

Welkom in jouw droomhuis in het groene hart van Brakel!

Keuze tussen Tuinwoningen en Dakappartementen.
Tuinwoning = woonst op verdiep 0 en 1 met privatief terras én tuin.
Dakappartement = woonst op verdiep 1 en 2 met twee terrassen.

Deze appartementen zijn ontworpen met oog voor detail, gebouwd met vakmanschap en bieden een moderne en stijlvolle leefomgeving. Met grote ramen die overvloedig daglicht binnenlaten, kunt u genieten van een klare en levendige sfeer in elke kamer. Het uitzicht op het groen achteraan het gebouw zorgt voor een rustgevende ambiance, waar u kunt ontspannen en tot rust komen na een drukke dag.

Prachtig parket, hoogwaardige materialen, piekfijne badkamer en keuken, … elk detail is zorgvuldig gekozen voor een luxueuze uitstraling en uw comfort.Deze units zijn gelegen in een kleinschalige residentie met privacy aan de straatzijde en een open karakter aan de achterzijde. Alle appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers, een oppervlakte tussen 125 m² en 140 m² met daarbovenop nog eens 25 m² aan terras. De gelijkvloerse units hebben eveneens nog eens 90 m² aan tuin.

Extra troef: geen syndicus en geen gemeenschappelijke kosten! 1 van de 6 appartementen reeds verkocht.

De Tuinwoning is een woning met een gelijkvloers en een eerste verdiep, het is voorzien van een oppervlakte van zo’n 140 m² + nog eens 90 m² aan privatieve tuin + 20 m² terras verspreid over verdiep 0 en 1. Het is voorzien van een inkomhal, twee bergruimten, twee toiletten, ruime eetkamer en leefruimte met luxueus afgewerkte keuken voorzien van een eiland samen met de nodige toestellen en een badkamer met grote inloop-regendouche. Door de grote raampartijen aan de achterzijde van deze woning geniet dit van heel wat lichtinval en zicht op groen, vanaf de straatkant is er dan weer heel wat privacy. Aan deze tuinwoningen is eveneens een garagebox gekoppeld die rechtsreeks in de tuin uitgeeft.

De prijs komt in totaal op € 394.800,00 voor de tuinwoning inclusief garagebox. Onafgewerkt dus zonder schilderwerken, zonder gordijnen, zonder maatkasten en zonder lichtarmaturen. Wel inclusief afwerking zoals vloeren, deuren, badkamer en keuken.

De Dakappartementen zijn de penthouses van deze residentie. Het zijn duplexen die gelegen zijn op verdiep 2 en 3 van het gebouw. Deze appartementen worden gekenmerkt door de 3 terrassen met een oppervlakte van samen 25 m² waar je zowel van de ochtend-, middag- als avondzon kan genieten. De woonoppervlakte bedraagt dan weer 130 m². Ook hier voorzien van een inkomhal, bergruimte + zolderruimte, twee toiletten, ruime eetkamer en leefruimte met luxueus afgewerkte keuken voorzien van een eiland samen met de nodige toestellen en een badkamer met grote inloop-regendouche. Door de grote raampartijen aan de achterzijde van deze woning geniet dit van heel wat lichtinval en zicht op groen, vanaf de straatkant is er dan ook hier weer heel wat privacy.

De prijs komt in totaal op ofwel € 394.800,00 voor het afgewerkte Dakappartement inclusief garagebox. Met afgewerkt wordt bedoeld: inclusief schilderwerken, lichtarmaturen, gordijnen en afwerking zoals vloeren, deuren, badkamer en keuken

De onafgewerkte Dakappartementen inclusief garagebox komen in totaal op € 364.550,00. Onafgewerkt is dan weer zonder schilderwerken, maatkasten, lichtarmaturen en gordijnen. Wel inclusief afwerking zoals vloeren, deuren, badkamer en keuken.

Let wel, bovenstaande prijzen zijn de prijzen inclusief aankoopkosten. Registratierechten, btw, aansluitingskosten voor nutsvoorzieningen zijn hier reeds ingerekend. Indien je graag een detail van de prijs ontvangt dan hoor ik het graag!

Ook zijn er momenteel 2 units waarvan één tuinwoning en één dakappartement die nog niet zijn afgewerkt. Deze worden als ‘warme casco’ verkocht, dit houdt in dat er wel gepleisterd is, de chape is voorzien, ook vloerverwarming en ventilatie. Zaken die dan nog zelf te voorzien zijn, zijn de vloeren, de keuken, de deuren en de badkamer. Hieronder de totaalprijzen voor deze casco-units.

Totaalprijs voor enkel casco tuinwoning + garagebox komt op € 273.350,00;

Totaalprijs voor enkel casco dakappartement + garagebox komt op € 243.100,00;

Bovenstaande prijzen zijn allen inclusief 12 % verkooprechten, 21 % btw, aansluitingskosten voor nutsvoorzieningen en een garagebox(en).

Bezoek deze instapklare appartementen op afspraak door contact op te nemen met vastgoedmakelaar Kjell Haegeman via kjell@kjellhaegeman.be of op het nummer 0496 13 69. Bezoek kan op weekdag of op zaterdag.

Aantal slaapkamers

2

Grondoppervlakte

100

Bewoonbare oppervlakte

140

Tuin

Ja

Bouwjaar

2023

EPC

79 (A-label)

Stedenbouwkundige vergunning ontvangen

Ja

Verkavelingsvergunning

Voorkooprecht mogelijk

Neen

Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften

Neen
Risicozone voor overstromingen
Neen
Watertoets – Perceelscore
B

Watertoets – Gebouwscore

B

Meest recente stedenbouwkundige bestemming met benaming van het plannenregister

Woongebied

Andere panden te koop

243.100
Tenbossestraat 15, 9660 Brakel
2
140

245.000
Dokter De Moorstraat 46, 9300 Aalst
2
123

499.000
Elisabeth De Saedeleerstraat 29, 9700 Oudenaarde
3
175